Verktyg för installation av industri takskjutportar

OK-WINDER® - Logo

OK-WINDER®

Verktyg för installation
av industri takskjut­portar

Finsktillverkade, CE-märkta, autentiska och originella OK-WINDER®-produkter för installation och underhåll av industriella takskjutportar.

Produkter

Säkra och effektiva OK-WINDER® verktyg

OK-WINDER® produkter är utformade av proffs för proffs med över 25 års erfarenhet av installation. OK-WINDER®-verktyg ökar säkerheten och effektiviteten vid installation av takskjutportar.

OK-WINDER® 500

OK-WINDER® 500 är ett batteridrivet verktyg för spänning av torsionsfjädrar. Ett säkert och effektivt verktyg för installation av industriella takskjutportar.

OK-WINDER®-adapter

OK-WINDER®-adaptern är en adapterdel som används med det batteridrivna OK-WINDER® 500-verktyget för att dra åt torsionsfjädrarna på Crawford®-industri takskjutdörrar.

OK-LIFTER®

OK-LIFTER® är ett lamelllyftverktyg för användning med sladdlösa borrmaskiner. Ergonomiskt och säkert verktyg för installation av garageportar.

Om oss

Med över 25 års erfarenhet

Vi är ett finskt familjeföretag med verksamhet i östra Finland. Under varumärket OK-WINDER® tillverkar vi högkvalitativ och hållbar utrustning för installation och underhåll av industriella takskjutportar. Huvudsyftet med våra produkter är att främja säkerheten på arbetsplatsen och förhindra arbetsolyckor.

Med över 25 års erfarenhet av dörrinstallation har vårt företag vägletts av expertis i att utveckla produkter som möter behoven hos proffs över hela världen.

Finsk innovation

Vårt produktsortiment omfattar OK-WINDER® 500 torsionfederspanner, OK-WINDER®-adapter och OK-LIFTER® lamellenlifter. Dessa innovativa verktyg, som tillverkas i Finland, gör installations- och underhållsarbetet enklare och effektivare, så att fackmännen kan utföra sitt arbete säkrare och mer kostnadseffektivt.

Vårt företag strävar efter att kontinuerligt utveckla våra produkter och stödja våra kunder i krävande och tunga dörrinstallationsarbeten!

Intresserad?

Fråga mer eller begär en offert

Vill du veta mer om våra produkter eller begära en offert? Kontakta oss via formuläret eller via e-post, så återkommer vi till dig så snart som möjligt!

Om OK-WINDER®

Säkerhet, effektivitet och lätthet

OK-WINDER®-produkter för säker och problemfri installation av industriella takskjutportar.

Lätthet

OK-WINDER®-produkter är enkla att använda, lätta att flytta och passar för nästan alla industriella sektionsportar.

Effektiv

OK-WINDER®-produkter sparar installationstid och ansträngning, leder till kostnadsbesparingar och förbättrar arbetseffektiviteten.

OK-WINDER® - About OK-WINDER® background image

Säker

OK-WINDER®-produkter förhindrar arbetsolyckor och minskar den fysiska belastningen vid installation av sektionsdörrar.

Rekommenderas av

Enligt de yrkesverksamma som har använt enheterna är OK-WINDER®-produkter förstahandsvalet för installation av sektionsdörrar.

Kunden-Feedback

Vi använder OK-WINDER®